top of page

BABAK SHAHBAZ

- MØD STIFTEREN AF FUEL SUPPLY

Arrow Down

Babak Shahbaz er en selvstændig erhvervsmand, der i mange år har været i shippingbranchen. Uddannelsen hedder speditør, og hele eventyret startede i Fredericia, hvor Babak Shahbaz voksede op. Han kommer oprindeligt fra Teheran, men flyttede til Danmark i 1988. Fredericia skulle blive byen, hvor hele barndommen og ungdomslivet skulle leves. Babak boede der faktisk helt indtil, han sammen med sin familie flyttede til Dubai. Men som sagt startede karrieren med speditøruddannelsen. Første job var i Kolding, hvor Babak Shahbaz arbejdede for et firma, der blandt andet afhentede containere i Europa. Containerne blev så leveret til store virksomheder i Danmark - primært i Jylland og på Fyn. Tiden som speditør var med til at sikre den store viden, som Babak i dag har om hele shippingbranchen. Det fungerede som en meget solid grobund for resten af den karrierevej, der var foran forretningsmanden.

 

Efter noget tid som speditør, kunne Babak mærke, at udfordringerne skulle være større, og at han gerne ville udvide sin viden. Han begyndte ligeledes at interessere sig mere og mere for bunker operations - som har hængt ved siden da. Han opbyggede en god forståelse for, hvordan fragt inden for det maritime miljø hang sammen, og hvad der skulle til for at opnå succes inden for bunker supply. Alt dette brugte han, da han tog den selvstændige vej i 2011. Det skulle blive starten på en lang og succesfuld karriere inden for bunker traiting - og som stadig er i gang. 

Læs mere her:

- Babak Shahbaz på crunchbase

- Babak Shahbaz K-forum 

- Babak Shahbaz på contently

 

 

 

 

OM BABAK SHAHBAZ

Construction Plans

 Karrierevej

Babak Shahbaz er i dag partner i firmaet Fuel Supply, som han administrerer sammen med sin bror. I Fuel Supply er det hele vejen igennem kunden, der er i centrum. Babak Shahbaz beskriver, at der i bunker traiting-branchen godt kan være tendens til, at man frasiger sig sit ansvar. Hos Fuel Supply tager man dog alt risikoen, når man har fået en ordre hos kunden, og opstår der komplikationer eller problemer undervejs, bliver de løst. Af netop den grund har firmaet en meget loyal kundeskare, som er tilfredse med den høje kundeservice. Babak beskriver også, at det er en af grundene til firmaets succes. 

Skærmbillede 2021-02-09 113425.png

Familieliv

Babak Shahbaz bor i dag i Canada med sin kone og tre børn. Som familie har de været bosat flere steder i verden, men det har altid været en fælles beslutning, hvor de skulle bo. Babak Shahbaz og familien brugte blandt andet fem år i Dubai, hvor de nåede at være med i programmet "Størst". Beslutningen om at tage til Canada - nærmere Toronto - bundede både i, at det gav god mening i forhold til firmaet, men også i at Canada har mange af de samme værdier, som i Danmark. Det var særligt tiltrækkende for Tine, Babaks kone. Som familie er de - og har altid været - meget aktive og laver ofte ting sammen. 

SERVICES

HVEM ER FUEL SUPPLY?

Fuel Supply er et firma, der varetager alt inden for bunker operations. Det er Babak Shahbaz og hans bror, der står bag. Først og fremmest er det måske værd at spørge, hvad bunker operations egentlig er for en størrelse.

 

Når man arbejder inden for bunker operations, arbejder man med fragt og shipping i en maritim kontekst. I Fuel Supply arbejder man primært med at sikre brændstof til forskellige reddere - af meget forskellig størrelse. Reddere i hele verden kan bestå både af et firma som Mærsk og en lille kutter i Grækenland. Fuel Supply tilbyder service til begge former for reddere. Disse firmaer skal har brug for kredit til at betale for deres brændstof. Det, Fuel Supply gør, er, at de indhenter tilbud af leverandører, og så sælger de videre til redderne. Når de får ordren, tager de samtidig alt risikoen. Som Babak Shahbaz beskriver, er det derfor attraktivt at købe gennem dem. 

ABOUT
bottom of page